Život je změna

1K

Psala jsem krátký příběh na Instagram a tak nějak z toho vzniklo hlubší zamyšlení a chci ať tento článek mám ještě chvilku na očích, protože samozřejmě hned co jsem ho dopsala na Instagram mi život připsal další zkoušku, jen ze strany co jsem úplně nečekala. .

Tento věnec jsem vyráběla na stůl. Nakonec jsme sundaly kalíšky, přidaly zdobení a teď je na dveřích paní Aleny v Bořeticích . No jasný, protože nám prostě jeden na dveře chyběl a na stůl přebýval 😀 . My s Peťou tvořily a úplně u toho nepočítaly . . .Prostě změna.

A o tom jsme si při vázáni věnců hodně povídaly. O změně . O životě . A výsledek mnoha hodinových rozhovorů? A že jsme život probraly opravdu pečlivě :D, je ten , že JEDINÁ JISTOTA V ŽIVOTĚ JE ZMĚNA

Žádná vteřina života není stejná . Když nic, tak jsme jen o vteřinu starší . Když je nám špatně, tak přijde nové ráno, nový den a nová naděje na zlepšení . A to, že nám není dobře nám dává prostor uvědomovat si ty krásné a pohodové chvíle . Možná i přehodnotit koho máme po svém boku. A kam že to směřuje náš život. 

Já už dávno vím , že to největší bohatství není v bance, peněžence , úspěchu a konzumním životě !!! …ale v rodině , v blízkých lidech, zdraví a v životě co tě baví ❤️ . 

Takže děkuji @oringle_petra 🖤 , s Tebou je to jako kdysi drhnuti peří u babičky , nekonečné příběhy žen, povídání a popíjení čaje a vína. Tak se cítím šťastná při práci s Tebou a ženami, které při kurzech potkáváme ❤️ . 

PS : toto měl být rychlý , krátký příspěvek 🙈 . 

Moc děkuji za super reakce na FB a Instagramu 😀

Takže tvořte , žijete a važte si toho co už v životě máte ❤️ . Lucie 🌻

Close
Divoká pekárna © Copyright 2020. All rights reserved.