Cesta na Velký Javorník

1.8K

Velký Javorník 918 m n.m . Toto kouzelné místo najdete v Beskydech.

Místo, na které jsem kdysi chodila utíkat od problémů. A v sobotu šla po několika letech s radostí a nadšením ze všech změn co sem dokázala od té doby udělat.

14000 kroků, převýšení zhruba 500m a tolik radosti.

Zdraví a síla vás na gauči nečeká a pokud do svého života zařadíte alespoň minimální změnu v podobě procházky, uvidíte po čase obrovské změny . 

Já miluji cesty . 

A záměrně si vybírám ty delší . 

Pro mě je CESTA CÍL . 

A proto i po téhle cestě jsem potkala minimum lidi . Protože na vrchol vede spoustu cest . A většina si raději cestu zkrátí. 

Protože můžou dříve odpočívat , rychleji si dat pivo, dřív jíst, rychle zdolat vrchol a zase domu . Důvodu, pro rychlé zdolání vrcholu, je mnoho….

Taky jsem to mívala stejně . Ale po letech jsem si začala uvědomovat , že ta cesta je ono . Vnímání času tady a teď . Není jednoduché žít v přítomnosti . Ale nikdo ani neříká , že to snadné je. Ale tak nádherné a osvobozující , až se to člověk naučí ❤️ . 

Protože když máte cestu jako cíl , tak nejste pak zklamaní , že přijdete do cíle a tam jen mlha, vítr, námraza. spoustu lidí……

Mohla bych nadávat na mlhu , vítr, sníh a přeplněné místo u výdajového okénka . . 

Ale proč ? 

Já si užila nádhernou cestu . Vyčistila si nejen hlavu, ale i plíce a posílila srdce . Vzpomínala na časy když jsem se mohla dívat na tuto horu z okna domu , kde jsem bydlela 🖤 . 

Další z úžasných dnů plných energie.

A nenechte se zmýlit, jako že ten se mi taky do cesty přimotaly různé zkoušky. V podobě informací, kdy zjistíte , že vám lidé, kterým důvěřujete lžou a podvádí vás. A taky mi trvá se s takovými informacemi vypořádat. Ale pak si vzpomenu na to, že my nezodpovídáme za to , co říkají druzí. Zodpovídáme jen jak na to budeme reagovat. I na informace co se dozvíme. Můžeme je řešit a nimrat se v tom a nebo to nechat plynout a jen s tou informací pracovat a on přijde ten správný okamžik kdy na ni budeme správně a s rozmyslem reagovat. A nebo taky ne.

Krásný předvečer svátků Vánočních .

Mějte se rádi nejen o Vánocích !

Close
Divoká pekárna © Copyright 2020. All rights reserved.