PF2021

1.4K

S díky se obracím za dnešním nádherným dnem a taky za celým rokem 2020. 

S díky proto, že i když se dá bez nadsázky nazvat rokem pekelným…tak mi mnohé dal. 

Dal mi DIVOKOU PEKÁRNU , dal mi uvědomění co vlastně v životě chci a po jaké cestě jdu . 

Dal mi učitele, lidi, kteří mi ukázali co NECHCI. 

Dal mi sblížení s lidmi se kterými jsme se v této době drželi navzájem. Ty víš @oringle_petra 🖤 . 

Dal mi sblížení s dětmi a ukotvení se v našem domově .

Dal mi spoustu nápadů a dal mi vás všechny co mě podporujete !!! DĚKUJI , že na této životní cestě mužů být s VÁMI ! A přeji vám všem krásné uzavření letošního roku a to co se má stát v novém roce 2021 ať je vám přínosem ❤️ .

Já dnes měla naprosto famózní den, takřka celý jsem ho strávila venku, s námrazou , sluníčkem , zvířátky…. užasne sem se o samotě rozloučila se starým rokem a už vyhlížím ten nový rok 2021 .

I když své děti nadevše miluji, tak sem si ty malé prázdniny o samotě hodně užila. Takové mé perfektní dny. Jako kdysi, než máte rodiny a partnery a je víkend. Vzbudíte se bez budíku, uděláte si skvělou snídaní a kávu. A vyrazíte ven. Za sluncem, jen tak se toulat krajinou ( já dnes 13000 kroků po okolí). Nejlepší vztah musí mít člověk sám k sobě, protože s kým jiným jste opravdu NON STOP ? Jasný, sami se sebou. A pokud je člověk spokojený sám se sebou, tak může rozdávat lásku, radost a pomáhat i druhým. Je rozdíl být sám a spokojený a cítit se osamocený, to můžete bohužel i vedle partnera . . . Já mám štěstí , že mám dvě nádherné děti, které mě milují a přátele, kteří na mě myslí a já zase na ně, i když zrovna nejsme spolu.

Ono, to celé co jsem chtěla říct, hlavně všem ženám, myslete na sebe a mějte se rády !

PF2021 

S díky Lucie 🌻

Close
Divoká pekárna © Copyright 2020. All rights reserved.