Podpora

901

Už je to nějaká doba, co jsem psala o podpoře českých tvořivých lidí.

A o víkendu jsme si o tom povídali i s přáteli. Zjistili jsme, že máme rádi stejné pořekadlo a to “ Nejsem tak bohatý, abych si mohl kupovat levné věci.“ Raději koupit kvalitu a to na dlouhou dobu, než levný šunt 100x .

Toto chování je samozřejmě i daleko ekologičtější.

No a podpořit můžete i když zrovna nemáte moc peněz. Teda jen za předpokladu, že vás někdo poslouchá a vnímá, jako třeba moje sestra, je na toto úžasná. Vnímá a zapisuje si o čem kdo mluví, básní a co má rád. A pak zařídí třeba koupení poukazu na Vánoční a nebo narozeninový dárek, co má širší přesah. DĚKUJI!!! A někdy je dobré i pošťouchnout a třeba o něčem pořád mluvit. Já totiž nemám ráda zbytečnosti (dětem říkám serepetičky) a to i co se dárků týká . Takže jsem schopná i nepřijmout zbytečnou věc, co mi někdo daruje. Nejsem konzumní člověk a spoustu věci k životu proste nepotřebuji. Jiné to je s dárkem co někdo vyrábí a obzvláště cíleně pro Vás. To se prostě nedá odmítnout. Třeba kvanta obrázků a výrobků od dcery Jůlinky a syna Cyrilka. Šumákové koule do koupele, domácí čističe a další výrobky od sestry Terezky. To naopak miluji a přijímám. Protože jsou to dárky od srdce a tito lidé si nimi dali velkou práci.

Pokud nevyrábíte a nemalujete nevadí. Můžete se inspirovat a podpořit místní malovýrobce, kteří dělají svou práci s láskou. Tak mi třeba brácha dal na Vánoce poukaz na tyto úžasné šatičky od By Caldero http://www.bycaldero.cz .

S hlavou v oblacích a nohama na Zemi (by caldero citát)

Díky tím tužbám podpořil ČESKÉ ŽENY, jejich úžasnou tvorbu a český materiál a taky mi udělal obrovskou radost. Už se moc těším na květinové kurzy, jaké budeme krásné květinové víly s Peťou.

Česky len . ✅

Česká práce . ✅

České nápady . ✅

A tak mě to celé lněné tvoření ohromně nadchlo, že s kamarádkou chystáme i my tvořit nějaké produkty z českého lnu. Vlastně nápady na vytvoření nějakých lněných , přírodních a užitečných věci nosím v hlavě už asi rok . A hlavně kvůli dotazům a poptávce od vás ❤️. Samozřejmě se budou týkat vaření, pečení a balení potravin. Šití těchto krásných šatů přenecháme samozřejmě odborníkům.

Ale všechno ještě neprozradím 😊 .

Divotvorný den Lucka 🌻

Close
Divoká pekárna © Copyright 2020. All rights reserved.