Spolupráce s respektem a úctou

404

Nedávno jsme byli odvést kytičku co jsem dělala na zakázku pro jednu úžasnou ženu, co pracuje na jednom z nejvoňavějších míst co znám v Bylinkovém ráji v kavárně Sonnentoru.

Věřím, že tuhle úžasnou přátelskou firmu znáte, protože je nejen přátelská k lidem, ale také k přírodě a vlastně celkově k planetě. Je velká a nyní se ještě rozrůstá, možná v tom může lehce nastávat rozpor, protože sama nejvíce a nejraději podporuji malé firmy, ale tohle je světlá velká výjimka.

Jsem ohromně ráda, že se kytičky v Sonnentoru od nás líbí a že tohle nebyl první dárek pro jednu z žen kolektivu kavárny a obchůdku, co jsem dělala. Jsem vděčná, že na mě při objednávání dárečků kolegyním myslíte 🙂 .

A brzy můžete vidět malé mini sušené kytičky i ve vázách v kavárně Sonnentoru, které jsme vyráběli.

Je naprosto úžasné, když takový velikán, jako Sonnentor dává možnost spolupráce s mrňousky jako jsme my.

Ale ať už velikán a nebo mrňousek, všechno je o LIDECH, SPOLUPRÁCI a taky společných HODNOTÁCH, RESPEKTU a ÚCTĚ k přírodě i lidem.

A o tom to je, dnes víc než kdykoliv jindy by jsme měli podporovat místní řemeslnou práci. Udržitelnou, bez syntetických chemikálií a bez robotů.

Protože naše peníze = náš hlas.

Mnohé vymoženosti moderní doby nám samozřejmě spříjemní život, o tom žádná, ale je na místě se zamyslet nad tím na kolik je udržitelný náš konzumní způsob života, na kolik ničíme nejen planetu, ale celé lidské životy tímhle šíleným životním stylem.

A každý můžeme s dobrým pocitem přispívat dle svých možností a schopností ke změně k lepšímu. Třeba právě nákupem od sousedů, místních lokálních výrobců, bio výrobců, podporovat to co kdysi bylo normální pěstování a výrobu udržitelnou bez syntetických chemikálií a jedů.

Krásné podzimní dny 🙂 Lucka

Close
Divoká pekárna © Copyright 2020. All rights reserved.