Cesta k e-shopu Divoké pekárny

1.4K

Už brzy bude zase květen. Měsíc kdy jsem spustila příběh Divoké pekárny na stránkách www.divokapekarna.cz .Tak jako ostatně všechno, mi tento projekt hodně dlouho ležel v jednom z mých šuplíčků v hlavě a poslušně čekal až jej otevřu. No a já si řekla , že než budu slavit čtyřicet, tak vše spustím.No a že to otevření šuplíčku bylo vlastně ke konci dost hektické, když jsem defacto o půlnoci, kdy mi čtyřicáté narozeniny končily všechno dopisovala a konečně klikla na to tlačítko zveřejnit …. UFFFF…. Recepty, blog , rady a inspirace, kus ze mě a moje životní cesta.

Zvládla jsem spuštění stránek, ale vlastně ještě ani v této době jsem ještě nad e-shopem nepřemýšlela. 

Cesta posledního roku byla opravdu dlouhá a někdy vyčerpávající a přesto tolik plodná na nápady a vylepšení. Hektickost a šílenost doby covidové mě dohnala k zdravotním obtížím a následná změna a přehodnocení celkové mojí životní situace nakonec ke zklidnění. Dala jsem si čas a nechala nápady volně plynout a snad se i naučila na věci netlačit a nelpět na různých materiálních věcech. Ty závěsy v ložnici nemám dva roky a tak to ještě počká klidně další dva….. Stejně jako nová ( starší ) zimní bunda 😀 ….. Taky jsem pochopila, že nemusím zvládnout vše hned a věci se dějí ať je řeším a nebo ne. To nebyla rezignace, naopak….

Chtěla jsem dělat kurzy pro lidi. Osobní kurzy….ne ty online přes kameru. Mám ráda osobní setkávání a cítit tu energii a vidět zájem, někdy třeba tápání v dané situaci a mít možnost reagovat. A to ještě vlastně ani nyní pořád nejde. 

No neva řekla jsem si…nejde tohle, tak počkám co nám doba přinese.

No a v hlavě už se mi otvíral další šuplík s novým nápadem na pytlíčky a utěrky….hmmm…

A proč vlastně lněné produkty ? Jistě z mnoha důvodů, ale to zásadní rozhodnutí bylo , že se mě kamarádky a lidé na kurzech ptali neustále do čeho balit kváskové pečivo. Přece jen je to pečivo co dá práci a zaslouží si být skvěle skladované. A já přece vím, že do igelitu nepatří ( a nechci ho používat) , v bavlně tvrdne a vůbec by to chtělo nějaký přírodní materiál ideálně ten co tu má historii pěstování v České republice, ať podpořím České lidi a je to udržitelná surovina.

Jenže samozřejmě mi jde vaření, pečení a kytičkování, no a na šití jsem úplně levá 😀 . Beze srandy 🙂 . Když si přišiju knoflík za týden je zase fuč. Jak to dělá do dnes nevím :).

Jenže asi tím, že člověk nechá energii proudit a myšlenky běžet, tak slovo dalo slovo a s kamarádkou co potřebovala přivydělat jsme ušili pár kousků pytlíčků a utěrek. A musím obrovsky poděkovat oné kamarádce ( to bude zase na další příběh ) a  hlavně kamarádkám, co si od nás koupily první kousky, podpořily nás a hlavně povzbudily k další práci. 

No dobře, říkám si, ale co teď máš pytlíčky a utěrky a leží ti ve skříni a v situaci dnešní ocvidové budou asi i ležet i dál. . Původní záměr prodávat pár kousků na kurzech je fuč ….kurzy a trhy nejsou…

No jenže mám úžasné přátele, co mě denně doslova uháněli ať si založím e-shop. “Děkuji.” Naštěstí i díky platformě Shoptet už to není raketová věda a tak jsem šla do toho. Klik sem, klik tam a je hotovo. No až taková legrace to nebyla a docela to cvakání do Shoptetu prověřilo moji trpělivost a hlavně i teď vidím ještě spoustu práce předenou na vylepšeních….ale je HOTOVO!  

A s hrdostí vám představuji e-shop Divoké pekárny https://shop.divokapekarna.cz .

A už to není jen o lněných produktech, ale i o produktech, které mám ráda a sama používám. Produktech Českých výrobců co bych ohromně ráda podpořila . A také o produktech, co se k sobě skvěle hodí a souvisí s vařením, vegetarián žitím a ekologií. 

Jsem optimista a věřím, že se brzy setkáme osobně ať už na kurzech a nebo trzích v různých městech. Sama bych asi na trhy nejela, ale moje kamarádka Péťa, se kterou děláme květinové kurzy jezdí a je tak super, že vše propojíme a najdete nás ve společném stánečku. Už se mooooc těším na tu energii a breptání a další až se všichni budeme moci setkat. 

Děkuji za úžasná slova od sledujících stránek Divoké pekárny a věřte, že právě toto mi dělá tu nej radost, že Divokou pekárnu rádi sledujete , že vás inspiruje a motivuje a jak mi včera říkala kamarádka Anička, že se na to pěkně kouká 😀 

Nákupem u nás na e-shopu podpoříte konkrétní lidi a jejich rodiny z České republiky . 

Děkujeme Lucka s rodinou .

Close
Divoká pekárna © Copyright 2020. All rights reserved.