Špaldové nahřívací a relaxační polštářky

1.1K

Unikátní 100% přírodní výrobek vyrobený Divokou pekárnou.

Povlak výplně je ušitý ručně na jižní Moravě ze 100% lnu jemné gramáže. Špalda jejíž očištěné slupky v BIO kvalitě tvoří náplň polštáře byly vypěstovány na severní Moravě na farmě Žijem BIO . Díky této kombinaci se vaše kůže dotýká pouze přírodních materiálů. A zároveň podporujete malé české kreativce a přírodomily.

Polštář lze nahřívat, použít jako relaxační, masážní i dekorační, drží tvar, krční i bederní páteř. Je to vlastně takový přírodní předchůdce líné pěny :).

Díky blahodárným účinkům špaldy a lnu vám tyto masážní polštáře mohou nahřáté pomoci při únavě, vyčerpanosti, revmatické bolesti končetin, snížené schopnosti koncentrace, migréně, poruchách spánku, bolestech kloubů a svalů, zánětlivých bolestech krku, menstruačních a poporodních bolestech i při regeneraci.

Nachlazené polštářky vám můžou pomoct snížit horečku nebo ulevit od spálenin.

Polštářky pohlcují tělesný pot a odvádí nadbytečné teplo, a vytváří tak příjemné klima pro zdravý spánek a nebo relaxaci.


Účinky špaldového polštáře si můžete užívat léta, stačí jen pravidelně větrat a nechávat na slunci. Slupky v polštáři voní jako léto a právě probíhající žně.

Popřípadě pro umocnění relaxace a nebo uvolnění při migréně, si můžete na polštářek nakapat pár kapek éterického oleje, například uvolňující a uklidňující levandule. Já používám olej od Sonnentoru a jsem s ním 100% spokojená.

Polštářek si můžete zakoupit u nás na e-shopu ve dvou barevných provedeních v bílé a přírodní barvě: https://shop.divokapekarna.cz/polstar-spaldovy-vypln-40×40/ .

Polštář dodáváme v krásném ekologickém balení. Zabalený v balícím papíru, převázaný přírodním provázkem a zabalený v krabici s krásnou nálepkou.

Věřím, že si je zamilujete stejně jako naše rodina, do každého jednoho kousku totiž osobně a ručně zašívám i kus svého nadšení, pozitivního myšlení i lásky k řemeslu.

Popřípadě, že bude dobře sloužit a dělat radost lidem, kterým jej zakoupíte jako dáreček.

Výplň nelze prát a proto doporučuji na výplň zakoupit některý ze lněných povlaků od nás a nebo použít některý, který již máte doma. Povlak zakoupíte ze https://shop.divokapekarna.cz/povlak-na-postar-40×40/ .

Poslední dobou šiji hodně i atipické rozměry a proto se nebojte o nějaký takový napsat rozměr zhruba 50×50 a nebo 40×50 vychází i s poštovným orientačně 500,- Kč a je vhodnější právě na spaní. Pokud vám nevadí, že lehce šustí při přetočení na polštáři, i když i to může být relaxační. Stačí když mi napíšete na mail lucie@divokapekarna.cz a já se vám ozvu.

——————————————————————————————————————–

A jak jsem se dostala k výrobě právě těchto polštářků?

Úplně celý proces od nápadu po realizaci. Jak to do sebe zapadá jako puzzle .


Na začátku byl záměr ušít jen 3 polštáře pro mou milovanou kamarádku Péťu, jejího manžela a úžasnou maminku na vánoce.


Pak čím jako naplnit vnitřní nýplň, když už povlak bude přírodní len ?


To si tak jedu na kurz pečení chleba k další úžasné kamarádce Kačence na farmu Žijem bio a přemýšlím si nad tím (nevím proč nad tím přemýšlím právě cestou k ní 🙂 ) když polštáře budou až na Vánoce a je září 2021 .
No a jen dorazím na farmu, tak Kačenka : “Lucinko máš tu špaldové slupky na polštářky kdyby si chtěla “ .


A já koukám jako puk , my jsme snad telepatky všechny tři ??? A nebo …???


A tak jo, když je celý pytel slupek, tak otestujeme .


A ejhle nový úžasný přírodní ňuňavý produkt z naši mini dílničky je tu na světě .

https://shop.divokapekarna.cz/polstar-spaldovy-vypln-40×40/

Close
Divoká pekárna © Copyright 2020. All rights reserved.