Kváskové pečení a zdravé jídlo

Mít den pro sebe, nemyslet na starosti všedního dne, dělat co mě baví a žít tady a teď. 

Tato prvotní myšlenka mě provází každým kurzem. 

Je opravdu důležité starat se o své tělo. V dnešní uspěchané době je hodně těžké orientovat se ve spoustě moderních trendů, výživových směrů a informací co se na nás valí. A pokud Vás zajímá jednoduchá, zdravá a přírodní strava, bez zbytečné syntetické chemie, ráda Vás provedu jedním z kurzů kváskového pečení a zdravého a výživného stravovaní. 

Křupavá kůrka čerstvě upečeného celozrnného, kváskového chleba, který kynul 50h, Ta chuť, vůně a tolik benefitů pro naše tělo.

Co vše se na kurzu naučíte a dozvíte ?

  • proč je pro nás dobré a zdravé jíst kváskové potraviny
  • jaké obrovské rozdíly jsou v použitých surovinách při vaření a pečení
  • co je to kvásek a jak se používá
  • co je to rozkvas a jak se používá
  • naučím vás kynout chleba 50h a vysvětlím proč je pro naše zdraví tak důležité a prospěšné pomalé kynutí
  • naučím vás překládat a péct celozrnný chleba v klasické troubě, bez použití speciálního nářadí
  • naučím vás kváskové vafle a lívance
  • všechny postupy si prakticky ukážeme a recepty i postupy dostanete i sebou domů
  • společně ochutnáme čerstvě upečený celozrnný kváskový chléb , upečeme a ochutnáme celozrnné vafle
  • popovídáme si o přirozených potravinách , BIO potravinách a přirozeném pěstování potravin

Bude mi opravdovou ctí provázet vás na vaší cestě objevování a vzdělávání.

Těším se na vás Lucie.

Close
Divoká pekárna © Copyright 2020. All rights reserved.