Cesta k volbám 2020

1.7K

Včera jsem se vydala volit, myslím že je důležité si jen nestěžovat, ale přijmout zodpovědnost za své činy . A to rozhodně neplatí jen pro státní volby. My jsme zodpovědní za své chování , za své činy a volby, které děláme každý den. Neovlivníme co nám přijde do cesty za překážky , ale jak na ně budeme reagovat ano.

A že ne vždy se naše rozhodnutí ukážou posléze jako správná? Je to možné , protože každý se v danný okamžik rozhodujeme podle informací, zkušeností dalších aspektů co máme. A věřím, že nejlépe jak můžeme . Pokud jsme slušní, hodní a zodpovědní lidé (neplatí pro tyrany, vykořisťovatele a utlačovatele) . Co je ale opravdu důležité je, že pokud se dozvíme nové informace, nové skutečnosti k danému tématu, budeme na to reagovat a nebudeme před touto skutečností zavírat oči .

Taky sem měla období kdy jsem žila konzumním životem a byla jsem kupitel zbytečných věci , plýtvala a jiné šílené věci …..V tu dobu by mě vůbec nenapadlo , že v roce 2020 vyrazím volit oklikou 8 km, přes vinohrady, cesty i necesty a nasbírám v mezích šípky na čaj, ořechy a druhý den s dětmi ještě kaštany na zvířátka . Protože v konzumním způsobu života jde přeci tohle koupit.A jsem šťastná , že jsem mohla na této cestě přemýšlet , aktivně odpočívat a ještě mít užitek v podobě plodů od matky Země .

Jsem vděčná, že mám možnost volby a že se mužů každý den učit novým věcem a posouvat se tím dal .

Děkuji všem co jsou na této cestě semnou .

Divotvorný den Lucie .

Close
Divoká pekárna © Copyright 2020. All rights reserved.