Čoko brownies

648

Čoko brownies

Jedno čoko brownies už u nás na blogu najdete, ale tentokrát je tohle bez cukety, protože jsem cuketu neměla a děti tolik nějaké to čoko mlsání tolik chtěli, tak jsem udělala tohle z celozrnné špaldové bio mouky. Za mě jsou super obě a tenhle plech zmizel rychlostí blesku.
Total Time 2 hrs
Course Dessert, Snack
Cuisine American

Ingredients
  

  • 100 g špaldová celozrnná mouka jemně mletá bio
  • 1 lžička prášku do pečiva bez zbytečností bio
  • 3 ks vejce od šťastných slepiček
  • 100 g třtinový cukr / pomletý bio
  • 350 g čokoláda třeba od Čokoládového farmáře
  • 250 g máslo bio farmářské

Instructions
 

  • Čokoládu a máslo si rozpustíme ve vodní lázni. Čoko má super Čokoládový farmář ( dostanete na Scuk a nebo na www.biobezobalu.cz ) .Necháme schladnout.
  • Mouku si smícháme s práškem do pečiva.
  • Troubu zapneme na 140 C s horko vzduchem.
  • Vejce vyšleháme s cukrem opravdu pečlivě, do husté pěny, tak až je pěna do bíla zbarvená .
  • K vejcím přidáme vychladlou rozpuštěnou čokoládu s máslem a chvilku šlehámel, až se hmoty spojí.
  • Ručně vmícháme mouku.
  • Pečeme 30 minut na menším plechu .

Notes

Přiznejme si, že čokoládě opravdu odolá jen málo nás. 
A pokud je kvalitní, všechny suroviny pokud jsou kvalitní a nesníme hned celý plech, tak proč si nedopřát. . .
Za mě miluji tyhle dezerty ještě s troškou bílého jogurtu a nebo s troškou povidel a nebo s troškou od obojího 😀 .
Jak kdo má rád. 
A kdyby se vám zalíbila ta nádherná lněná utěrka, tak tu dostanete u nás na e.shopu https://shop.divokapekarna.cz/ .
Ať vám recept chutná Lucka 
Keyword americká kuchyně, breakfeast, dezert, sladkost
Close
Divoká pekárna © Copyright 2020. All rights reserved.